Přihlaste se k odběru Newslettru, bez registrace. Ať Vám neuniknou novinky či slevy!

Tipy na Valentýnské dárky

Pro mnohé je valentýn den jako každý jiný, ale pro jiné je to den oslavy lásky a partnerství. Ať už se řadíte mezi ty, co svatého Valentýna slaví nebo ne, tak vám přinášíme tipy na dárky pro vaše drahé polovičky.

Já jsem neskutečný gift giver (rozdávač dárků). Prostě kupování dárku pro druhé mě opravdu baví a nemůžu se dočkat na jejich výraz ve tváři až si dárek rozbalí. Někdy to jsou dárky praktické, potřebné a jindy zase, co by si sami nekoupili, ale moc si to přejí. Když danou osobu znáte, tak máte aspoň pramalé tušení, co by jí mohlo udělat radost. Nezapomeňte, že dárek může být i zážitek. Tak se rovnou vrhneme na konkrétní tipy pro ženy.

Tipy na valentýnské dárky pro ženy

1) Mezi takové evergreeny patří kytice, bonboniéry, šperky, hodinky, parfémy, spodní prádlo či různé kabelky a tašky. 

2) Fotodárky jsou populární, a to nejenom na Vánoce. Můžete vytvořit knihu s vašimi nejoblíbenějšími fotkami, hrníček s fotkou a vzkazem, plakát, foto obraz nebo triko s vlastním potiskem. Můžete si nechat udělat i karikaturu či reálnou malbu dle vaší fotky.

3) Pak jsou tady více specifické dárky jako jsou knihy, lístky do divadla, kina, na koncert oblíbené zpěvačky/zpěváka či na výstavu. Vždy záleží na dané osobě, které se ten dárek kupuje.

4) Zážitek – příjemná večeře, degustace vína, poukaz na společný víkend ve wellness centru nebo prodloužený víkend v Budapešti / Paříži / Londýně, prostě kdekoliv se vám bude společně líbit.

5) Chcete něco opravdu originálního a jedinečného? Pak můžete oslovit české a slovenské umělce či výrobce. Protože výraz „zlaté české ručičky“ se neříká jen tak. Kdybyste to nevěděli, tak v Česku i na Slovensku máme spoustu šikovných lidí.

6) Jste zruční? Můžete si valentýnský dárek sami vyrobit. Do tohoto tipu se počítá i uvařená večeře a ručně vyrobené přání. 

Praktickým dárkům a elektronice se doporučuji na Valentýna vyhnout. Ty si nechte na Vánoce či narozeniny, kde mobil, notebook, tiskárna či nová bezdrátová sluchátka budou mít větší odezvu. Myslím si, že vybírat dárek pro ženy je jednodušší než pro muže. Teď si možná pánové při čtení říkají, že to vůbec není pravda a je to setsakramentsky těžké. Tak se pojďme podívat na tipy pro muže.

1) Zde jsou také evergreeny jako u žen například hodinky, parfémy, náramek, spodní prádlo nebo třeba kožená taška.

2) Vtipný foto dárek. Může to být třeba triko s potiskem nebo hrneček na ranní kávu. 

3) Sázkou na jistotu bývají i různé vychytávky - gadgets, počítačová hra nebo jiná elektronika.

4) Možná má váš partner zajímavého koníčka. Třeba je to sběratel, rybář nebo rád maluje, pak této informace můžete náležitě využít a koupit mu dle toho dárek.

5) Další možností je kniha nebo lístek na koncert oblíbené kapely.

6) Zážitky - může to být adrenalinový zážitek, degustace vína nebo piva, voucher na pivo a koleno pro něj a jeho kamarády. 

7) Pokud máte rádi túry a jste sportovně založení věřím, že skvělý dárek může být i spacák, stan, nafukovací karimatka, sportovní vybavení a oblečení či dobrodružství na horách. 

 

Ještě pro vás mám jeden TIP. Připravili jsme pro Vás speciální kategorii valentýnských dárků z pratelného papíru - Valentýnské dárky od Design Ali.

  

Jak vidíte, tak máte opravdu spoustu možností. I zde platí pravidlo méně je někdy více. Někdy stačí krásná kytice, bonboniéra a společně strávený čas. Na závěr bych chtěla říct, že nezáleží jaký dárek dostanete nebo v jaké hodnotě. Důležité je, že se máte rádi a navzájem se podporujete.

Tým Design Ali